IMG_4756-0.jpg

Kreativ flyt

Jeg har fått kontorplass på Øvrefoss kontorfellesskap. Frem til april 2016 skal jeg jobbe som tjenestedesigner på Telenor Fornebu og utforske mine kreative sider på Øvrefoss på kveldstid. Jeg har ingen anelse hva som kommmer ut av denne prosessen. Jeg skal la kreativiteten flyte og følge intuisjonen. Kanskje jeg oppdager nye kreative sider eller egenskaper. 

Det skal bli utrolig deilig og ikke måtte argumentere eller prøve å overbevise om at designet har livets rett. Det skal heller ikke være noen høye krav til nivået på det jeg produserer, bilder deles og prosessen blir dokumenteret. En fin måte å jobbe med sin indre kritiker. 

Dette føles litt som å ta en master. Kanskje det er det jeg gjør, en master i å lytte til sin indre stemme. 
#denindrereisen #kreativflyt

  

Wild ass
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>