IMG_1034.PNG

Norgesturné

På to dager har Tomas og jeg kjørt fra Oslo til Sogn og Fjordane, teltet, fisket, besøkt familie i Vikadalen og klatret opp fjellet Bøttejuv. Jeg benyttet anledningen til å teste turutstyret til jungelturen, samtidig fikk jeg en god smakebit av norsk friluftsliv.

Været forandret seg fort, fra sol til regn og snø i høyere strøk på kort tid. Hvordan være forberedt til alt slags vær? I løpet av en dag skiftet jeg 2 til 3 ganger, avhengig hva slags type aktivitet vi skulle. Jeg fant fort ut at ubehagelige sømmer og tekstiler må man styre langt unna. Og nye Haglöfs Gore Tex sko skal impregneres før de tas i bruk. Bortsett fra det er det ikke så værst å være på telttur. Norsk natur er noe av det vakreste, utrolig at jeg ikke har feriert mer i Norge tidligere. 

        

    
   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>