Løvetann camp

Lovetanncamp, en camp i sosial innovasjon for barnevern

Jeg har deltat på Løvetanncamp, en 48-timerscamp for å finne nye digitale løsninger for å gjøre hverdagen enklere for mennesker som har med barnevernet å gjøre. Løsningene kommer frem basert på erfaringer fra de samme menneskene som av ulike grunner har hatt behov for barnevernet.

Det har vært en stor glede å være med i en prosess der jeg jobber med og for ungdom med målet om å skape tjenester som kan være med å forbedre deres hverdag. Jeg er opptatt av å utvikle bærekraftig tjenester og produkter som setter mennesker og deres behov i sentrum. Med livsmottoet «Pay it foward» er det viktig for meg å delta på samfunnsnyttige prosjekter.

For mer informasjon om prosjektet besøk Sosial innovasjon Camp

Takk til WWN og IKT-Norge for en fantastisk camp. Dere er superhelter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>